юни 17, 2024

Натали Трифонова кифлее с луксозен мерцедес (Синоптичката се фука с баровски коледен подарък – Видео)

Смяната на возилото определено си е повод за хвалба в Инстаграм

https://kliuki.net/bg-kliuki/natali-trifonova-kiflee-s-luksozen-mercedes-sinoptichkata-se-fuka-s-barovski-koleden-podarak-video/215815 Kliuki.net
Натали Трифонова кифлее с луксозен мерцедес (Синоптичката се фука с баровски коледен подарък – Видео)

Така и Натали Трифонова се похвали с чисто нов мерцедес. И както подобава на манекенската ѝ фигура, го представи досущ като на подиума. Любопитен е и коментарът към видеото, в който споделя, че Дядо Коледа просто е поставил под елхата ѝ луксозното возило.

Доколко наистина синоптичката е получила подарък или просто рекламира продукта, е друга тема. Предвид напъните на родните ни популярни личности да се изхранват от реклама на знайни и незнайни стоки, нищо чудно просто да се е уредила с пореден ангажимент. Мненията на последователите ѝ в Инстаграм бяха противоречиви. За някои такава кола трябва да се притежава именно от жена като Натали. Други сметнаха, че не е особено културно да се хвалиш с автомобил, щом можеш да се изфукаш с помощта си за някое болно детенце.

Полярните мнения обаче хич не затормозяват Трифонова. На видеото тя безспорнно се радва на чисто новата кола и упорито подминава въпросите кой е този щедър Дядо Коледа. Синоптичката предизвика вниманието още с появата си в телевизионния ефир. Визията ѝ направи впечатление на любопитните и безспорно я свърза с редица клюки по неин адрес – като се започне от мъжете и се стигне до колите.

Източник: lupa.bg