април 30, 2024

Натали Трифонова преди да стане звезда – безлична брюнетка (След корекциите - зашеметяваща блондинка – Снимки)

Синоптичката Натали Трифонова не винаги е била зашеметяваща блондинка, преди корекциите се е подвизавала като незабележима брюнетка

https://kliuki.net/bg-kliuki/natali-trifonova-predi-da-stane-zvezda-bezlichna-bryunetka-sled-korekciite-zashemetyavashta-blondinka-snimki/220942 Kliuki.net
Натали Трифонова преди да стане звезда – безлична брюнетка (След корекциите - зашеметяваща блондинка – Снимки)

Сексапилната тв звезда Натали Трифонова не винаги е била толкова спираща дъха мадама. Преди десетина години когато започва да работи в закритата вече ТВ7 тя си е била хубава брюнетка, но с нищо не впечатлявала зрителите.

Снимките показват как е изглеждала Натали преди да се подложи на корекции. Всички си мислеха  че топ синптичката е напълно естествена красавица. Оказа се обаче , че и тя е претърпяла куп корекции.

За  цвета на косата й  няма какво да кажем освен, че тя е била естествена брюнетка, в тъмния спектър на кестенявата гама.

Не става ясно какво е подтикнало Натали да премине към светлото русо. Но е факт, че така й отива повече от преди. Госпожица  Трифонова е уголемила устните си, които са били тънки и незабележими. Докато днес са големи и сочни. Пипнала си е  и нослето – обонятелния й орган бил значително по-широк, а след корекцията е с по остър връх и изглежда с деликатна  изтънчена форма.

За тялото няма какво да кажем, те дългите и безкрайни  крака са й по рождение и с тях Натали взривява дансинга на танцувалното шоу „Денсинг старс”.

Източник: Блиц