май 02, 2024

Наталия Кобилкина го играе мъжемелачка: Отсвирих 5 предложения за брак след развода! (Не ще и да чуе за сериозна връзка)

Сексоложката май живее нов живот след раздялата със съпруга си

https://kliuki.net/bg-kliuki/nataliya-kobilkina-go-igrae-mazhemelachka-otsvirih-5-predlozheniya-za-brak-sled-razvoda-ne-shte-i-da-chue-za-seriozna-vrazka/220790 Kliuki.net
Наталия Кобилкина го играе мъжемелачка: Отсвирих 5 предложения за брак след развода! (Не ще и да чуе за сериозна връзка)

Миналата година тя се разведе официално с Такис Дретакис и към днешна дата е решила да се наслади на свободата си. Предвид последното ѝ включване в ефира на NOVA това явно включва и солидна доза мъже, които май се надпреварват да ѝ предлагат брак. Цели пет предложения отхвърлила разкрепостената Наталия Кобилкина, макар и да не е съвсем ясно как изобщо се е стигнало до тях, ако не ти се занимава сериозно с мъже. По думите ѝ сериозните отношения могат да почакат до есента, а сега е време да се наслади на себе си и да посвети времето си на себеизучаване.

Разводът явно е оказал доста влияние на устатата сексоложка. До този момент брюнетката сякаш не знаела какво е почивка, камо ли мързел. В момента желанието ѝ било да разбере какво иска да прави тя самата, а не да следва повелите на други хора. Затова и смело се отдавала на себеизучаване и мързел и сякаш се учела да живее отново. Фрапантният брой предложения за брак пък явно доста гали егото ѝ. Въпреки че не се е затичала към сватба, явно кандидати, които да сложат примка и на Наталия Кобилкина, не липсват.

Източник: woman.bg