октомври 01, 2023

Наталия от „Хелс Китчън” удари дъното в „Черешката” (Пекарката поднесе храна все едно приготвена в стол – Снимки)

Пекарката разочарова зрителите с елементарно меню, не показа нито умения, нито техника в готвенето

https://kliuki.net/bg-kliuki/nataliya-ot-hels-kitchan-udari-danoto-v-chereshkata-pekarkata-podnese-hrana-vse-edno-prigotvena-v-stol-snimki/204085 Kliuki.net
Наталия от „Хелс Китчън” удари дъното в „Черешката” (Пекарката поднесе храна все едно приготвена в стол – Снимки)

Наталия от Хелса не само не успя да впечатли колегите си от Кухнята на ада, но и тотално разочарова зрителите и самия шеф Манчев. Достигналата почти до финала при Виктор Ангелов покани врачанката Цвети, големия победител Станислав, Виолета и Виктор в собствения си дом, но менюто, което поднесе бе все едно приготвено в столовата на казарма.

Наталия се постара да сготви печени пилешки бутчета с бейби картофи, салата и за десерт крем карамел върху парче кроасан. Както и няколко различни разядки. Но не вложи нищо от наученото при шеф Ангелов.

Зрителите като един скочиха срещу пекарката и я разкритикуваха, че представянето й е много слабо, не е за човек стажувал в кухнята на ада: „Салата – хубави продукти, но ги сервира като на прасета, в една купа потънала в сокове. А разядката пълен ужас – цедено мляко с кисели краставици, в сезона на пресните. Пилешки бучета с картофи супер банално. За това ястие има много начини за презентация, а не сготвени в някой стол.Да не споменавам, че използва сухи бульони, нещо недопустимо за участник от кулинарно шоу. Както и майонезата, която се пресече и сложи готова. А десертът – пълен провал, неохладен все едно приготвен от някой шестокласник,  а не от участник от Хелс китчън. „

За представянето колегите й дадоха 35  точки, които са една от най-ниските оценки  в кулинарния формат и коментират, че е замазала провала си с хляб за подарък и посрещане с хоро.