май 04, 2024

Натирили Айлин Бобева от Ергенът и после пак я върнали в шоуто?! (Мастит благодетел ходатайствал за красавицата)

Горещ слух се носи за знойната каратистка от най-коментираното шоу, ползвала се с протекциите на богаташ

https://kliuki.net/bg-kliuki/natirili-aylin-bobeva-ot-ergenat-i-posle-pak-ya-varnali-v-shouto-mastit-blagodetel-hodataystval-za-krasavicata/202069 Kliuki.net
Натирили  Айлин Бобева от Ергенът и после пак я върнали в шоуто?! (Мастит благодетел ходатайствал за красавицата)

Айлин Бобева, която е една от фаворитките за финала на Ергенът била отстранена принудително от шоуто. Красавицата нарушила правилата на играта, научи клюки.нет.

Дали продуцентите ще покажат въпросния скандал  или ще го потулят не става ясно. Но се говори, че мацката била дисквалифицирана и не получила роза. Не се разкрива в какво точно е прегрешила, но е била отстранена.

Натирили  Айлин Бобева от Ергенът и после пак я върнали в шоуто?! (Мастит благодетел ходатайствал за красавицата)

Сочната Айлин освен, че е модел и инфлуенсър има медал от световното по карате Шотокан Карате Дор. Тя не показва бойните си умения, но някои подозират, че е възможно да е натупала някоя от момите.

Разказва се още, че любимата й дестинация е Дубай, откъдето се хвали с много снимки. Но как си позволява такива скъпарски дестинации е загадка.

Натирили  Айлин Бобева от Ергенът и после пак я върнали в шоуто?! (Мастит благодетел ходатайствал за красавицата) - Снимка 2

От продукцията обаче й „простили „ й и дали втори шанс и то заради спонсора й, който е богаташ и се говори, че именно той й  помогнал да се върне обратно.

Информатор твърди, че Айлин не успяла все пак да стигне до финала и много скоро на една от следващите церемонии, виртуозът Евгени няма да я възнагради с роза и каратистката ще отпадне.

Тя много умело крие всякакви връзки с мъже и дори да е имала афера с някого никога не е намеквала  за някой по-важен в живота си.

Натирили  Айлин Бобева от Ергенът и после пак я върнали в шоуто?! (Мастит благодетел ходатайствал за красавицата) - Снимка 3

Накрая на предаването остават Валерия и Елена и по информация от същия човек, издал неща от кухнята на „Ергенът” защитничката на кучетата и всякакви животинки ще стане голямата победителка.

Източник:lifeonline.bg