май 05, 2024

Най-сетне! Айлин от “Ергенът” показа гадже хубавец (Влюбените отпразнуваха рождения му ден – Снимки)

Г-ца Бобева вече е обвързана

https://kliuki.net/bg-kliuki/nay-setne-aylin-ot-ergenat-pokaza-gadzhe-hubavec-vlyubenite-otpraznuvaha-rozhdeniya-mu-den-snimki/213025 Kliuki.net
Най-сетне! Айлин от “Ергенът” показа гадже хубавец (Влюбените отпразнуваха рождения му ден – Снимки)

Рожденият ден на избраника ѝ бе повод тя да го покаже в социалните мрежи. В специални кадри в Инстаграм Айлин разкри самоличността му, пък макар и само на снимки. Празникът на Фарид стана повод да го поздрави официално и на практика да му даде публично присъствие в живота си. Тортата за рождения ден безспорно бе интересна за почитателите ѝ, но повече им хареса визията на младия мъж. Според феновете двамата много си отиват и е добре, че най-сетне са се намерили. Поздравленията като цяло включваха и лайкове за избора на Бобева, а предвид и кадрите, които моделката качи, май засега двамата изглеждат щастливи.

Присъствието на Фарид в живота на Айлин бе многократно загатвано в социалните мрежи. Тя намекваше, че вече не е сама, но до този момент не бе показвала как изглежда избраникът ѝ. Участието ѝ в “Ергенът” не се увенча с успех и Евгени не избра нея, но успя да ѝ отвори доста врати в работата. Младата жена се занимава с моделстване и твърдо използва красотата си, за да печели. Как точно се е стигнало до спечелването на сърцето ѝ от страна на Фарид, историята мълчи. Все пак, за да го покаже пред всички, вероятно госпожицата вече е сигурна в чувствата си към него.

Източник: iwoman.bg