април 20, 2024

Не думай! Коцето насади Фънки на участие на Азис (Рокаджията преживя стреса с алкохол и цигари – Видео)

Константин обича да се гаври дори с приятелите се

https://kliuki.net/bg-kliuki/ne-dumay-koceto-nasadi-fanki-na-uchastie-na-azis-rokadzhiyata-prezhivya-stresa-s-alkohol-i-cigari-video/201192 Kliuki.net
Не думай! Коцето насади Фънки на участие на Азис (Рокаджията преживя стреса с алкохол и цигари – Видео)

За ужас на всичко рок фенове у нас, и Фънки се предаде пред чалгата. Под влияние на вярната си дружка Константин музикантът се оказа насред диво участие на Азис. Ромският славей явно никак не го притеснява, независимо че доскоро той бе сред най-лютите противници на попфолка. Коцето пък със сигурност е в свои води и обича да се майтапи с всекиго. Откакто двамата се сдушиха, Фънки все дава заден. От заклет отрицател на чалгата той вероятно ще се превърне в редовен декор на чалга изпълненията. Е, макар алкохолът и цигарите да му помагат да преживее Азис, все пак не може да му се отрече, че предаде фронта.

Всичките му публични изяви досега винаги са го показвали в тази светлина – той никак не обича попфолк и прави всичко възможно да оплюе гилдията. Приятелството му с Константин обаче може би наистина го промени. От позицията на противник Фънки в крайна сметка стигна до обикаляне по баровете, за да слуша колеги на дружката си. За ужас на рокаджийското семейство, музикантът е изгубен за каузата на братята си и под влияние на верния му приятел явно често ще го виждаме по подобни партита.