април 28, 2024

Не думай! Валери Божинов се набута в телевизията (Футболистът ще ни забавлява в новогодишната нощ)

Нощта срещу 1. януари обещава да бъде интересна

https://kliuki.net/bg-kliuki/ne-dumay-valeri-bozhinov-se-nabuta-v-televiziyata-futbolistat-shte-ni-zabavlyava-v-novogodishnata-nosht/215043 Kliuki.net
Не думай! Валери Божинов се набута в телевизията (Футболистът ще ни забавлява в новогодишната нощ)

Нов водещ ще се изявява в телевизионния ефир. Новогодишната програма на една от националните ни телевизии ще блести с Валери Божинов. От екипа на “Нова” му отправили офертата още преди доста седмици, като го снабдили и със сценарий и реплики. В основата на воденето му обаче щели да бъдат импровизациите, така че поне на Нова година да се очертава да бъде забавно.

За партньорка на футболиста била спрягана бившата му – плеймейтката Николета Лозанова. Тя обаче забременя и именно заради бременността от медията се отказали от идеята. Така сред потенциалните водещи в комбина с Божинов са Ани Салич, Гала и Милица Гладнишка. Като най-подходяща засега се очертавала Ани Салич, тъй като и друг път е водила подобни програми. Шоуто е планирано за нощта на 31. декември срещу 1. януари, като ще започне в 22 часа и ще приключи в 2 ч вече в новата година.

Как продуцентите са стигнали до избора на Валери Божинов за водещ, историята мълчи. Футболистът не се слави с особен речник и неведнъж интернет маниаците са намирали поводи да се шегуват с него. Новогодишната програма пък си е висша отговорност и ще се реализира пред очите на цялата страна. Да се надяваме, че от екипа са се подготвили с добър сценарий и пиперливи реплики!

Източник: lupa.bg