април 27, 2024

Не им прости: Алек изгони и двете измамнички – Габриела и Памела (Показа им пътя към дома без компромис)

На обвързаната Габриела й се наложи да обясни защо е влязла в шоуто, след като има приятел

https://kliuki.net/bg-kliuki/ne-im-prosti-alek-izgoni-i-dvete-izmamnichki-gabriela-i-pamela-pokaza-im-patya-kam-doma-bez-kompromis/220080 Kliuki.net
Не им  прости: Алек изгони и двете измамнички – Габриела и Памела (Показа им пътя към дома без компромис)

След като всички участнички в „Ергенът” разбраха, че Габи си има приятел футболист извън шоуто цяла вечер на коктейла снощи стоя мълчалива и явно премисляше нещо. Към края на вечерта, малко преди церемонията на розата тя се осмели да попита Алек би ли поговорил с нея и сестра й и то по неотложна причина. Тримата се усамотиха в градината на пейка. Където на Алек не бе спестена грозната истина, че Габи наистина си има гадже навън.

„Никога не съм се чувствал по-зле от поведението на друг … Добре, че момичетата са още млади и с получили урок, но по-трудния начин. Но за сега единствения им път е този  към вкъщи!”, каза ергенът и ги изпрати да си вървят. Той се почувства крайно обиден, че Памела влязла в шоуто, а сестра й Габи влязла само да я подкрепи въпреки факта, че навън е обвързана и е по-малката от двете.

Церемонията на розата този път се проведе по необичаен начин. Засегнатият Алек накара момичетата да му подарят по роза, но с обещание , че няма да го лъжат и ще бъдат честни с него. Това се случи, но през цялото време на ергена му личеше колко е разочарован от драматичната истина, която му остави горчив вкус за дълго време.

А зрителите ядосани пишат:”Зле изигран театър със съдействието на сценаристите. Влизат две сестри в шоуто уж никой не знае.  Оказва се, че всички от екипа знаят, но си траят и си викат „ще ги пуснем за сеира!”. За капак на всичко едната обвързана, а другата го играе невина душица. И за финал разкриват една от най-просташките лъжи в тава шоу! Честно, по-глупав сценарий до  сега не е имало!"

Източник: Фейбук