май 07, 2024

Не съжалявайте пияната психоложка, която отпадна от „Ергенът” (Богат бизнесмен я свали и я замъкна в столицата)

Скандалната кюстендилка призна, че не е търсила любов в шоуто и разкри доста пикантерии за себе си

https://kliuki.net/bg-kliuki/ne-sazhalyavayte-piyanata-psiholozhka-koyato-otpadna-ot-ergenat-bogat-biznesmen-ya-svali-i-ya-zamakna-v-stolicata/219349 Kliuki.net
Не съжалявайте пияната психоложка, която отпадна от „Ергенът” (Богат бизнесмен я свали и я замъкна в столицата)

Христана Манова бе откровена до край и сподели  по бТВ, че не знае какво всъщност е търсила в романтичното шоу. Но пък призна доста пикантни неща за живота си след като остана без роза на ранен етап от риалити формата.

След като не получи от Алек заветната роза в снощния епизод кюстендилската мома си позволи да разкрие какво се случва в реалния й живот. След като срещнала богат бизнесмен и се влюбила в него Хриси го последвала в столицата. Където се събрала с него и живеят под един покрив. Заради него  тя напуснала родния си град и вече е софиянка. Въпреки, че твърдеше, че занищо на света няма да напусне Кюстендил.

Това е един от интересните факти, за които призна момичето, което се похвали, че е щерка на влиятелно семейство и няма намерение да се премести в столицата даже и за пари.

Новият й е бизнесмен, който има проспериращ бизнес с коли като с характерния за нея стил обясни:”Подлъга ме и ме заведе в София!, каза в „Преди обед” бившата детска психоложка.Като добави, че връзката  им е сериозна.  Двамата с половинката си мечтаят за дете, а Хриси не пожела да признае в ефир дали бебето вече е на път.

Но добави, че има не само скандална страна , но и добра, която не можа да разкрие в шоуто. Оказа се, че Хриси се е отдала на благотворителност и помага на стари хора от Кюстендил, които живеят сами и се чувстват самотни. Може би така иска да изчисти скандалния си имидж в „Ергенът”.