април 28, 2024

Не се спря: Петя Буюклива продължи да се заяжда в „Черешката” (Под прицела й попадна домакинята Анджелика Раджаб)

С една дума певицата охарактеризира вечерята на Анджелика като използва пак "манджа с грозде"

https://kliuki.net/bg-kliuki/ne-se-sprya-petya-buyukliva-prodalzhi-da-se-zayazhda-v-chereshkata-pod-pricela-y-popadna-domakinyata-andzhelika-radzhab/216975 Kliuki.net
Не се спря: Петя Буюклива продължи да се заяжда в „Черешката” (Под прицела й попадна домакинята Анджелика Раджаб)

На Анджелика Раджаб се падна честта да посрещне гостите си в сряда. Чаровната дизайнерка и известен PR експерт поднесе 2 салати, предястие от печен лаврак на фурна с песто от босилек и зеленчуци, основното й бе телешки стек, приготвен пред погледа на гостите й,  за десерт предложи уникална торта от шоколад.

Анджелика купи домашна туршия от месен квартален магазин, с която реши да почерпи и шеф Манчев. Това обаче разгневи Петя, която изригна срещу нея:”Ако ще ми поднася туршия, която е извадила от запасите на баба си, намирам това за травиално и бих искала нещо да приготви сама и да го овкуси.”

Това бе първото нещо, което разгневи певицата, която продължи да се заяжда с домакинята. А когато намери кост в рибата се обърна към другите на масата:”Внимавайте, има кости!”все едно е намерила нещо необичайно в предястието. Тя така и нехапна от него и го обяви за пресготвено.

Атаките срещу Анджелика продължиха с пълна сила когато в дома й се появи шеф готвачът Евгени Цънцаров. Който на живо бе поканен да сготви стека пред  гостите. Тогава другата възрастна дама Теодора заяви, че няма да хапне от месото, което за нейния вкус било кърваво и сурово.

И двете по-възрасни жени с претенциите се опитаха да съсипят вечерята на младата дизайнерка. Не случайно публиката ги нарече „Берлускони гърл” и „Фатал баба” и започна да се чуди коя  от двете е по-противна и по-невъзпитана: „И двете кокошки са като хванати от гората!”, бесни са зрителите на кулинарното шоу.

Източник: Фейсбук