юни 28, 2024

Не я мислете! Нана от “Съдебен спор” с яхтен воаяж в Маями (Ексводещата се забавлява със семейството – Видео + Снимки)

Животът в Щатите явно ѝ се отразява прекрасно

https://kliuki.net/bg-kliuki/ne-ya-mislete-nana-ot-sadeben-spor-s-yahten-voayazh-v-mayami-eksvodeshtata-se-zabavlyava-sas-semeystvoto-video-snimki/223822 Kliuki.net
Не я мислете! Нана от “Съдебен спор” с яхтен воаяж в Маями (Ексводещата се забавлява със семейството – Видео + Снимки)

Преди месеци бившата водеща на “Съдебен спор” сложи точка на пребиваването си у нас и се пресели в Маями. Заедно със семейството си тя преодоля доста лични изпитания и може би промяната е била наложителна. Наред с подходящия климат на мястото и възможностите за сина ѝ в бъдеще там са доста повече. И макар Нана да не се появява вече в родния ефир, социалните мрежи са начин да поддържа последователите си в крачка с новостите.

Последното ѝ включване в Инстаграм представя весела компания, която се наслаждава на хубавото време и на морските вълни на яхта. Неочакваният воаяж събира на борда на возилото семейството и приятелите ѝ, а отрупаната маса показва, че никак не им липсва каквото и да е. Музиката също е на ниво, а за танците компанията безспорно се старае.

Така Нана представи пред аудиторията малка част от своето ежедневие в Щатите. Маями е култово място, което с течение на времето вероятно все повече се харесва на фамилията.

Разходката с лодка пък е чудесен начин да разнообразиш деня си. Въпреки черния период, през който премина водещата, вероятно вече ѝ е време да се порадва на живота. А и да покаже как се забавлява насред лукса на новия си дом.

Източник: marica.bg