април 25, 2024

Ненчо Балабанов сключи брак с Катрин (Вижте луксозната им морска сватба - Снимки)

https://kliuki.net/bg-kliuki/nencho-balabanov-sklyuchi-brak-s-katrin-vizhte-luksoznata-im-morska-svatba-snimki/167181 Kliuki.net
Ненчо Балабанов сключи брак с Катрин (Вижте луксозната им морска сватба - Снимки)

Мария Илиева забавлява младоженците и гостите им

Ненчо Балабанов сключи брак с красивата си годеница Катрин. Това се случи през уикенда на морския бряг. Актьорът, който е водещ на най-новото шоу по Нова тв „Звездите в нас” още в първия епизод обяви, че е сгоден и му предстои скоро сватба.

Ненчо сложи край на ергенлъка като удържа на обещанието си и се врече във вярност н избраницата си Катрин Русева. Лъскавото събитие се проведе в Несебър в една луксозна резиденция на морския бряг. Подробностите около брака на Балабанов и годеницата му бяха запазени в тайна, но все пак един от присъствалите пусна снимки в социалните мрежи.

Самият Балабанов също се похвали вчера със снимки от венчавката и написа към тях „Току що женени”.

Да си припомним, че комикът и Катрин се запознали случайно. Това се случило около Коледа през миналата година. Преди това актьорът твърдеше, че не вярва в истинската любов и няма надежда, че ще я срещне.

Любимата му Катрин е голяма лудетина и бе позната на софийските бохеми, тъй като често бе забелязвана да се забавлява по заведенията в голяма и шумна компания. Мацката работи в един от големите софийски автосалони където се предлагат луксозни коли от престижна немска марка.

За актьора се знае, че за него бракът е втори, а първата му съпруга е музикален педагог  се казва Ралица. От брака си с нея Ненчо има голям син на 16 г, който е кръстен  Богомил.

Източник: LifeOnline.bg