март 29, 2024

Неочаквано ли: Благо Джизъса триумфира в най-слабия сезон на „Сървайвър” (Харизаха 150 бона на татуирания палячо)

Като лебедова песен в прослава на Благой премина снощния финал на приключенското шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/neochakvano-li-blago-dzhizasa-triumfira-v-nay-slabiya-sezon-na-sarvayvar-harizaha-150-bona-na-tatuiraniya-palyacho/203302 Kliuki.net
Неочаквано ли: Благо Джизъса триумфира в най-слабия  сезон на „Сървайвър” (Харизаха  150 бона на татуирания палячо)

Никаква изненада на финала на „Сървайвър” не бе поднесена от продуцентите на тазгодишното издание на предаването. За големия победител и носител на титлата „Последният оцелял” се знаеше седмици преди края на предаването.

Благо Джизъса очаквано стана големия победител като се окичи с титлата и с чека за 150-те бона. И докато  журито го засипа със суперлативи, той сподели, че единствено мисълта за децата му е дала сили да оцелее в най-трудните моменти и посвети наградата на наследниците си. Естествено, ако може да му се вярва!

Неочаквано ли: Благо Джизъса триумфира в най-слабия  сезон на „Сървайвър” (Харизаха  150 бона на татуирания палячо)

Не така обаче мислят зрителите на шоуто, които пишат:”Има ли някой изненадан …?! „Сърявайвър”това беше най-тъпия ви сезон, върнете се към истинската игра с битки и подбирайте наистина силни играчи!”, „Дадоха на Благо пари да влезе, после му дадоха и наградата, както тъпо започна този сезон, така и тъпо завърши.Най-голямата излагация  до сега!”, „Пълна простотия със сценарий написан специално за Благо, тъп сезон с още по разочароващ водещ.”

А друг зрител добавя:”Каква футболна драма … В моите очи Дани заслужаваше победата. Млад, но много мъдър, обеща половината от парите да дари за деца в нужда, но явно българския народ си заслужава избраниците, след като предпочете женкар и татуиран палячо!”