април 26, 2024

Неочаквано! Софи Маринова налази Ицо Хазарта и Кирил Петков (Певицата се щрака с тях на летището – Снимки)

Софи Маринова навлезе и в политиката

https://kliuki.net/bg-kliuki/neochakvano-sofi-marinova-nalazi-ico-hazarta-i-kiril-petkov-pevicata-se-shtraka-s-tyah-na-letishteto-snimki/201660 Kliuki.net
Неочаквано! Софи Маринова налази Ицо Хазарта и Кирил Петков (Певицата се щрака с тях на летището – Снимки)

Е, поне що се отнася до щракването с някои политически фигури. Интересни кадри сподели ромската перла в профила си в Инстаграм. На снимките тя позира с Кирил Петков, който се изявяваше като премиер на страната, и с една от най-сериозните му кандидатури за властта – Ицо Хазарта. Самата Софи Маринова подчертава, че не разбира от политика, но все пак неочакваната среща безспорно я е изненадала. Тримата позират на летището, където Софка се озовава след поредното си участие в чужбина. И ако се доверим на думите ѝ, може и да не се интересува от политика, но обича да се снима с политически фигури.

Кадърът с Ицо Хазарта събуди повече учудване заради обикновено крайното му мнение относно попфолка. Обикновено рапърите не се долюбват особено с музиката на народа, но явно томахавките са захвърлени. Софи Маринова безспорно се радва на неочакваната среща, при това толкова, че сметна за нужно да се похвали в социалните мрежи. В разгара на предизборната кампания певицата явно съчетава ангажиментите, като се забавлява с подобни снимки. Предвид факта, че обикновено не се спира покрай участията си, кадърът с Кирил Петков и Ицо Хазарта определено бе неочакван. Ако съдим по снимките, всички замесени са доволни.