September 08, 2024

Неузнаваема ли? Габи Бланко от Ергенът лъсна на по-прилично фото (Намали ли хиалурона или грима? - Снимки)

В мрежата спорят дали си е взела поука и си е намалила джуките силиконовата мома

https://kliuki.net/bg-kliuki/neuznavaema-li-gabi-blanko-ot-ergenat-lasna-na-po-prilichno-foto-namali-li-hialurona-ili-grima-snimki/201952 Kliuki.net
Неузнаваема ли?  Габи Бланко от Ергенът лъсна на по-прилично фото (Намали ли хиалурона или грима? - Снимки)

Габи  Бланко от Ергенът пусна ново фото в Инстаграм, с което предизвика разгорещен спор сред феновете си. Тя изглежда някак по-прилично, отколкото в шоуто и едни казват, че е неузнаваема, а други не са на същото мнение.

Неузнаваема ли?  Габи Бланко от Ергенът лъсна на по-прилично фото (Намали ли хиалурона или грима? - Снимки)

Някои от потребителите мислят, че Габи е намалила малко хиалурона в устните си. А другите оспорват това и казват, че промяната във външния й вид се дължи на по-лекия грим, който мацката е използвала. А не по-малко и на по-скромната поза, която е заела на кадъра.

И за да сме сигурни какво точно се е случило със скандалната участника се обърнахме към специалист, който призна, че хиалурона си е същото количество,  само, че Бланко не е прекалила този път с грима.

Неузнаваема ли?  Габи Бланко от Ергенът лъсна на по-прилично фото (Намали ли хиалурона или грима? - Снимки) - Снимка 2

Самата участничка в Ергенът скоро шашна последователите си с откровено признание. Тя сподели с тях, че е домошарка и не си пада по кратките флиртове: „Аз не съм сексуална жена, изобщо не ми харесва да си чатя с разни мъже.”, бяха думите й, колкото да не ви се вярва, но може и да е излъгала.

Източник: vbox7.com