февруари 06, 2023

"Невярната" Лена Бориславова се върна при Миро (Екс годеницата подви опашка, помирява се и със свекървата - Снимка)

Палавото Ленче си налегна парцалите и официално възобнови годежа си с Миро

https://kliuki.net/bg-kliuki/nevyarnata-lena-borislavova-se-varna-pri-miro-eks-godenicata-podvi-opashka-pomiryava-se-i-sas-svekarvata-snimka/195791 Kliuki.net
"Невярната" Лена Бориславова се върна при Миро (Екс годеницата подви опашка, помирява се и със свекървата - Снимка)

Лена Бориславова официално е подновила проблемния си годеж с Мирослав Иванов и от скоро сияе в обятията на годеника си.

След скандалите с екс премиера Киро, с когото бе забъркана в любовна афера изживява ренесанс на връзката си с бившия зам. председател на парламента. Само преди няколко дена Лена била на гости в дома на Миров в Ямбол  и то по покана на евентуалните си свекърва и свекър. С които през последните месеци бе  в хладни отношения.

Годениците прекарали един пълен с романтика уикенд в града, от където е родом Миро. Съгражданите на политика от „ПП” изумели от учудване когато ги зърнали двамата, тъй като от доста време Бориславова не се появявала в провинциалния град.

Тя била вдяна за малко там преди изборите, когато откривали партийния офис. Където се появила и майката Димка на Мирослав. Но двете жени дори не се погледнали и стояли настрани една от друга. По всичко личало, че по между им има напрежение.

Само, че след като Лена изхвърча от голямата политика отново е добре дошла в дома на годеника си и свекърите посрещнали с удоволствие любимата на сина си.

Миро и Лена преди време били засечени в един от големите столични молове. Двамата се държали за ръце и си разменяли публично ласки.

Докато се изживяваше като сив кардинал Бориславова бе свалила годежното си бижу. Което й подари Иванов преди 8 г, като й поиска ръката. За да реабилитира отношенията си с любимия си не само отново е върнла пръстена на безименния си пръст, но и всекидневно му се обяснява в любов в социалната мрежа със сладникави постове.

Източник: Ретро