септември 28, 2023

Ники Дойнов на баровска почивка на остров Скиатос в Гърция (Новинарят плаща по 2500 хилядарки на вечер – Снимки)

Новинарят глези семейството си с една от най-скъпарските ваканции това лято

https://kliuki.net/bg-kliuki/niki-doynov-na-barovska-pochivka-na-ostrov-skiatos-v-garciya-novinaryat-plashta-po-2500-hilyadarki-na-vecher-snimki/206936 Kliuki.net
Ники Дойнов на баровска почивка на остров Скиатос в Гърция (Новинарят плаща  по 2500 хилядарки на вечер – Снимки)

Топ журналистът на Нова тв събра багажа и отведе  съпругата си и малкия си син на море на остров  Скиатос, Гърция. Тримата са отседнали в скъпаркия комплекс с 5 звезди „Еливи” където за една нощ  се плаща 2500 лева.

Най-луксозните вили са снабдени с басейн отпред , а другите нямат подобна екстра. Но и те не се отдават евтино и се предлагат от хиляда лева до хиляди и двеста за нощ.Дестинацията е на шестстотин км от София и се води за една от перлите на Егейското море.

Дойнови избрали курорта заради спокойната обстановка, малко нашенски туристи и  за да не привличат излишно внимание върху себе си.

Половинката на Николай Дойнов публикува снимка от ваканцията им в Гърция и показа лукса, на който се наслаждават.

Бившата брокерка Петя вече работи в мощна компания за допълнително пенсионно осигуряване , но по-значителните финанси на семейството идвали от страна на журналиста. Който прибирал по 19 бона от Нова.

51-годишният водещ на новините вдигна сватба едва през 2021 г, въпреки, че с Петя имаха сина си Марко. Който бе 4-годишен по време на сватбената церемония. Някои си спомнят, че Дойнов подари нов дом на половинката си в кв.”Изток” и сега след като имат семейно жилище предпочитат да харчат парите си по екскурзии и пътешествия.

Източник: Пик.бг