май 03, 2024

Ники Кънчев крайно огорчен от Nova, сменя Билалов в “Стани богат” по bTV (Подробности)

Според запознати се очаква нова рокада между две от най-големите ни телевизии

https://kliuki.net/bg-kliuki/niki-kanchev-krayno-ogorchen-ot-nova-smenya-bilalov-v-stani-bogat-po-btv-podrobnosti/216074 Kliuki.net
Ники Кънчев крайно огорчен от Nova, сменя Билалов в “Стани богат” по bTV (Подробности)

Водещият Ники Кънчев, който се изявяваше в “Голямото преследване”, изненадващо остана без предаване. Въпреки високия рейтинг на викторината, ръководството преценило, че не ѝ е мястото в ефира на “Нова телевизия” и дори не дало логично обяснение за решението си. Поредно огорчение Кънчев получил и покрай уверението, че се подготвя ново предаване, в което да се изявява. Това обаче не се случило. Новогодишното включване с Гала пък бе с Валери Божинов като неин партньор, което допълнително нагнетило ситуацията. В крайна сметка водещият решил да приключи отношенията си с Nova и да се завърне победоносно в конкуретната bTV.

Михаил Билалов пък от години е действащият водещ в “Стани богат”. Изчерпаният образ на Ники Кънчев вероятно бе в основата на решението да бъде сменен. Колегата му бе приет радушно от зрителите, но впоследствие мнозина започнаха да му се дразнят. Така от медията в продължение на половин година търсели заместник и в крайна сметка се спрели на добре познатия стар водещ. Така след около два месеца в ефира на bTV отново ще изгрее Ники Кънчев. Дотогава зрителите ще гледат предварително записаните с Билалов предавания. Според запознати рокадата е дело на новия програмен директор на телевизията Апостол Пенчев.

Източник: lupa.bg