September 19, 2024

Ники Михайлов опъна бръчки с ботокс (36-годишният футболист се подмлади на аванта – Снимка)

Вратарят реши да се разкраси за Николета и първородната си дъщеря

https://kliuki.net/bg-kliuki/niki-mihaylov-opana-brachki-s-botoks-36-godishniyat-futbolist-se-podmladi-na-avanta-snimka/230186 Kliuki.net
Ники Михайлов опъна бръчки с ботокс (36-годишният футболист се подмлади на аванта – Снимка)

Гологлавият вратар си опъна бръчките с ботокс, видя клюки.нет. Николай Михайлов публикува снимка в Инстаграм. На която се  е излегнал на медицинска кушетка и млада жена го боцка с инжекции ботокс. С които ще заличи издайническите му бръчки по лицето.

Любимият  на Николета Лозанова е супер суетен мъж и да не изостане по-назад от ред други знаменитости в световен мащаб също е прибягнал до тази процедура. Говори се, че суетата си наследил от своя баща Боби Михайлов. Който навремето първи в България си присади коса на плешивото си теме.

За бившия председател на БФС се знае още, че  и той си е опъвал бръчките с ботокс. По неговия пример и Ники М се възползва от авантата да се подмлади безплатно. Защото неговата половинка Николета прави безплатно реклами на естетическата клиника и от благодарност от там са й подарили разкрасителните процедури.

Само не е известно защо любимият й мъж не си присади и коса. Но явно се хареса с гола глава и смята, че така е по-мъжествен.

Източник: Лупа.бг