май 03, 2024

Никол Станкулова коли и беси в „На кафе” (Синоптичката се разбесня на панела още с връщането си при Гала - Снимки)

Върналата се синоптичка командори на ред в „На кафе”, все едно предаването й е бащiния

https://kliuki.net/bg-kliuki/nikol-stankulova-koli-i-besi-v-na-kafe-sinoptichkata-se-razbesnya-na-panela-oshte-s-vrashtaneto-si-pri-gala-snimki/219218 Kliuki.net
Никол Станкулова коли и беси в „На кафе” (Синоптичката се разбесня на панела още с връщането си при Гала - Снимки)

Никол Станкулова превзе панела на „На кафе” при Гала. Още от първия ден красавицата се почувства  все  едно е у дома си. Явно тя ще е постоянно сред ко водещите на Гала. След като преди да роди се сменяше на седмица с Гери Малкоданска. В момента синоптичката няма друга изява в Нова тв, само представя прогнозата и са я взели на мястото на Ромина Тасевка.

Направи впечатление на зрителите, че Никол изглежда пренавита и от началото започна да се изхвърля, че е имунизирана срещу пълнеене. А шефката й Гала се съгласи с нея и се съгласи с аудиторията, че може да й завиждат за това.

Писателят Жоро Блажев още веднага й счупил молива, с която започнала да го ръга в рамото. Станкулова бързо елиминира Дарко, като го обиди, че в главата е заприличал на ананас.

Но най-много Никол се разпърчи в тъй наречените „весели дебати. Където темата днес бе „За и против ходенето на фризьор” и то в такава страст, все едно от това й зависеше живота. Синоптичката призова Дарин и Китодар да посещават коафьор поне в 2 път седмично и да му оставят по 50 лева на сеанс. Те започнаха да сметат колко е сумата на месец, а Станкулова ги сряза, че прави 400 лева.

Но не пропусна да унижи Дарко, че много бавно смята. И за да е на нейната го посече с реплика: „Макар, че си излязъл от вас така сутринта съм сигурна,  че си се надявал, че ще изглеждаш добре!”.

Унизеният актьор сви перки и реши, че няма нужда да спори с разбеснялата се хубавица. Която поддържаше тезата, че ако дават такава сума на жена си няма да има мрънкане  и проблеми.

Източнник: crimes. bg