април 27, 2024

Николета Лозанова най-сетне проговори за бебето (С Ники М показаха дъщеричката си-Снимки)

Плеймейтката призна, че две години не могла да забременее с желаното детенце

https://kliuki.net/bg-kliuki/nikoleta-lozanova-nay-setne-progovori-za-bebeto-s-niki-m-pokazaha-dashterichkata-si-snimki/220049 Kliuki.net
Николета Лозанова най-сетне проговори за бебето (С Ники М показаха дъщеричката си-Снимки)

Николета Лозанова след дълго мълчание най-накрая проговори за раждането на втората си дъщеря. Плеймейтката потвърди изтеклата вече информация, че бременността й е по процедура ин витро. Това се случило в Турция където здравеопазването е на световно ниво. Докато в България две години ги разкарвали с Ники по изследвания.

В своя трогателен пост Николета Лозанова разкри цялата истина за появата на Борислава и благодари на професионалистите в южната ни съседка, благодарение на които не една известна нашенка стана майка подобно на Ивайла Бакалова и актрисата Искра Донова.

„Доста често си спомням оня Коледа, която с Николай прекарахме в клиниката и гледахме светлините и фойерверките по случай Нова година. Но се сещам  за страха, който личеше по лицата ни … написа Ни Ло.”

„За всичките две години на ходене по мъките в болниците се наслушахме на различни диагнози и възможни лечения. Оказа се обаче, че просто сме били „касови бележки” за докторите. А такова отношение можеш да срещнеш само в България. С чиста съвест заявявам, че обичам Турция където ни посрещнаха с голям професионализъм и човешко разбиране!”, призна Лозанова от дълбините на сърцето си.

Източник: Лупа.бг