април 20, 2024

Николета Лозанова – отчаяна за внимание (Плеймейтката се пусна дибидюс в мрежата – Палави снимки)

Видя се и краят на Николета Лозанова

https://kliuki.net/bg-kliuki/nikoleta-lozanova-otchayana-za-vnimanie-pleymeytkata-se-pusna-dibidyus-v-mrezhata-palavi-snimki/195971 Kliuki.net
Николета Лозанова – отчаяна за внимание (Плеймейтката се пусна дибидюс в мрежата – Палави снимки)

Щом плеймейтка вземе да се разголва, значи е дошъл моментът да върне вниманието към себе си. Така Николета Лозанова избра подходящ момент и буквално си пусна четирибуквието в мрежата. И макар уж да се интересува дали е по-вървежна в русо, по-скоро се е загрижила дали изобщо е вървежна.

Откакто се залюби за втори път с Ники Михайлов, чернокоската като че ли е по-обрана в кадрите си. Или поне не е толкова досадна.

Подобно отдръпване си има и друга страна – голяма част от феновете ѝ май че съвсем я забравиха. А както всички знаем, голотиите са шанс номер 1 за привличане на внимание.

 

Така и нашата Николета Лозанова се възползва от това, което си може най-добре – да се показва. А задниците, разбира се, са винаги вървежни и служат за отскок. Преглед на кадрите ѝ в Инстаграм показват, че тя все още набляга на секси излъчването. Особено палави са и кадрите, в които позира с мъж. Откровено сексуалните пози привличат и мъже, и жени и им навеждат далеч не толкова благопристойни мисли. Е, плеймейтката и този път нацели актуалното – гърди, задни част и секс пози. Каквито и да са намеренията ѝ, може да е спокойна, че сексът все още се котира добре.