October 25, 2024

Николета Маданска и Венелин Петков си дадоха втори шанс, отмарят в Сандански с децата (Снимки)

Обрат ли настъпва в отношенията между телевизионерите, за да се насочи вниманието отново към тях?

https://kliuki.net/bg-kliuki/nikoleta-madanska-i-venelin-petkov-si-dadoha-vtori-shans-otmaryat-v-sandanski-s-decata-snimki/232546 Kliuki.net
Николета Маданска и Венелин Петков си дадоха втори шанс, отмарят в Сандански с децата (Снимки)

Николета Маданска и Венелин Петков продължават да изненадват обществеността. След като създадоха две деца, двамата се разделиха – малко след раждането на по-малкото си момче. Раздялата им е факт от 2022-ра година, като под сурдинка се счита, че първоначално блондинката се е изнесла от общото им жилище, за да се нанесе при родителите си. Именно те основно ѝ помагали в грижите за децата, които бързо-бързо взела със себе си. Какво се е случило в последните две години, остава загадка.

Изненада обаче поднесоха бившите влюбени с кадри в социалните мрежи. Скорошни снимки в инстаграм профила на Николета Маданска показва настроението ѝ, при това в компанията на децата. В профила на Венелин Петков явно също присъстват подобни кадри, което наведе мнозина на мисълта, че двамата са на обща почивка. Мястото е Сандански и предвид забавленията, които предлага градът, явно се харесва както на майката, така и на малчуганите. Как ще се развие любовният сюжет този път, времето ще разкрие. Двойката години наред бе в полезрението на общественото внимание, тъй като и Маданска, и Петков са популярни личности. Появата на децата може би поизостри отношенията им, за да предприемат последната крачка към раздялата.

Източник: show.blitz.bg