април 28, 2024

Николина Ангелкова показа разкошния си дом в „Черешката” (Екс министърката шашна с богато меню, не за всеки джоб – Снимки)

Бившата министърка на туризма, се изживява като холивудска звезда дори в собствения си дом

https://kliuki.net/bg-kliuki/nikolina-angelkova-pokaza-razkoshniya-si-dom-v-chereshkata-eks-ministarkata-shashna-s-bogato-menyu-ne-za-vseki-dzhob-snimki/216512 Kliuki.net
Николина Ангелкова показа разкошния си дом в „Черешката” (Екс министърката шашна с богато меню, не за всеки джоб – Снимки)

Николина Ангелкова, която обича да е пред камера се съгласи на участие в „Черешката на тортата” в новия сезон на кулинарното шоу. Отвори вратите на луксозния си огромен дом и посрещна гостите си в разкошна обстановка. Освен,  че е много просторно навсякъде можем да видим произведения на изкуството  и предмети, които са спомени от пътешествията на бившата депутатка от ГРЕБ по целия свят.

Николина Ангелкова показа разкошния си дом в „Черешката” (Екс министърката шашна с богато меню, не за всеки джоб – Снимки)

По край трапезата  в луксозното жилище се събра компанията от преводачът Мариана Хил, Боро Първи, журналистът Миро Димитров и чалгаджийката Мария. Богатото меню, което сервира Ангелкова бе толкова пищно и скъпо, че зрителите не бяха виждали такова в „Черешката”.

Николина Ангелкова показа разкошния си дом в „Черешката” (Екс министърката шашна с богато меню, не за всеки джоб – Снимки) - Снимка 2

Дамата предложи за предястие гъши дроб, в комбинация с ябълка и телешко филе, две салати, две торти за десерт,  едната от които веганска, а за основно поднесе филе от лаврак, пълнен със сьомга и някакви специални фурми от личната ферма на принца на Саудитска Арабия. Гостите бяха впечатлени от храната, а реакцията им бе не само любезна. А се усети, че откровено се подмазваха на гостоприемната домакиня.

Николина Ангелкова показа разкошния си дом в „Черешката” (Екс министърката шашна с богато меню, не за всеки джоб – Снимки) - Снимка 3

Даже Шеф Манчев, който все намира кусури на участниците този път похвали кулинарните умения на Ангелкова.

Самата тя разказа някои любопитни подробности около себе си: как още на 9 си наумила, че ще учи за адвокат и го постигнала, че хвърлила пъпа на дъщеричката си с Бостън и  че се увлича от политиката, макар всички да казват, че е мръсна работа.На края показа умения на перфектен танцьор в просторния си хол. Където успя да събере освен гостите си и няколко  танцьорки по латино танци.

Николина Ангелкова показа разкошния си дом в „Черешката” (Екс министърката шашна с богато меню, не за всеки джоб – Снимки) - Снимка 4

Не всички обаче харесаха това дефиле на лукс и богатство. Ядосана зрителка на тази показност написа:”Направо съм бясна и немога да проумея. Защо тая политическа муцуна, чието единствено постижение е преданост на партията си, която оправи нейния живот, този на детето й, че и на внуците, все се бута под светлината на прожекторите. Докато бе министър единственото, с което се прочу бе, че обича да се снима с холивудски звезди и не пропусна церемония по раздаването на Оскарите. Нейната наглост ме разтрепери!”

Източник: petel.bg