септември 28, 2023

Никому неизвестната Соня Атанасова изнерви публиката на „Черешката” (Нищо не хапва и сготви неща, които мрази)

Превзетата дизайнерка не е влизала в кухня от 20 г, но незнайно защо участва в кулинарно шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/nikomu-neizvestnata-sonya-atanasova-iznervi-publikata-na-chereshkata-nishto-ne-hapva-i-sgotvi-neshta-koito-mrazi/206490 Kliuki.net
Никому неизвестната Соня Атанасова изнерви публиката на „Черешката” (Нищо не  хапва и сготви неща, които мрази)

Да си припомним участието на Соня Атанасова в кулинарното шоу на шеф Манчев. Благоевградчанката, която е известна само с това, че преди много години е организирала сватбата на Николета Лозанова успя да изкара от нерви зрителите. Които си спомниха прословутото й представяне в „Черешката на тортата”.

Дамата поднесе ястия, които сама призна, че не обича, като например лаврак, който не й е по вкуса и баница, с кори от елда, която също не харесва.Поднесе и хляб, за да не останат гостите гладни.  Помага й нейната осемгодишна внучка, която се представи по-адекватно от баба си.

Още от първия ден Соня успя да втрещи зрителите като показа отрицателно отношение към храната. Нищо не опита, но не спря да хвали участниците за тяхното майсторство. Иначе лееше думите  като латерна и успя да подразни публиката.

От думите й се разбра, че Атанасова страда от тежко хранително разстройство, а хората коментират: „Милата тя, толкова е амбициозна и без грам чувство за мярка и никакво за хумор!”, „Е, Соня сготви всичко, което не обича и с прекалено много сол, а цяла седмица им надува главите да не пресолят яденето, че няма да го опита.”, Защо хора, които мразят храната и готвенето участват  в такива предавания? Това хитър трик ли е? Тази неизвестна женичка предизвиква само отвращение и нежелание да гледаме други епизоди. Ако мислите, че провокирате любопитство – жестоко грешите. Тази дама е позор и резил за предаването!”, са само малка част от мненията на публиката. Която макар, че епизода е повторение изригна като един срещу неприятната дама.

Източник: Фейсбук