October 06, 2024

Нона Йотова лъсна по БНТ с ужасен грим (Гаврят се с актрисата, че прилича на гротеска – Фото)

Бившата депутатка на БСП стресна зрителите сутринта по националната телевизия

https://kliuki.net/bg-kliuki/nona-yotova-lasna-po-bnt-s-uzhasen-grim-gavryat-se-s-aktrisata-che-prilicha-na-groteska-foto/226382 Kliuki.net
Нона Йотова лъсна по БНТ с ужасен грим (Гаврят се с актрисата, че прилича на гротеска – Фото)

Актрисата Нона Йотова май съвсем е изпращяла на 57 години. Половинката на Богомил Бонев шокира зрителите на телевизията майка с извратения си вкус. Появи се с такъв кичозен грим и ужасен в цветово отношение тоалет, че подразни публиката сутринта в събота при Георги Любенов.

Зрителите не простиха изцепката и гафа на Йотова. Която им заприлича на някоя гротеска с външния си  вид. По калпаво гримирана личност никой не бе виждал скоро на малкия екран. Нона бе заложила на ярко фосфорецирщи сенки на очите и такова натрапчиво червило в лилаво, че публиката бе изумена  от  липсата й на всякакъв вкус и мярка.

„Може да е много талантлива като актриса и певица, но показа неуважение към аудиторията на телевизията. Поне към себе си трябва да имаш самоуважение и самооценка”, критикува я Валя Стоянова на страницата във Фейсбук на „Денят започва”.

А друга зрителка я подкрепя и казва:”Толкова много кич не съм виждала на едно място, то не бяха обеци, ярък грим и фрапиращ тоалет от втора употреба, написа Мария Георгиева във Фейсбук.

От всичките коментари след предаването, които са 165 само няколко са положителни.Останалите са  само негативни и да не кажем силна дима, но даже вулгарни. Даже се чудим защо модератора на фейсбук страницата ги е оставил, а не ги е премахнал, защото все пак става дума за национална медия, финансирана от държавата.

Източник: Лупа.бг