май 02, 2024

Нора Недкова чукна 30 с кич и фръцкане, вживя се в ролята си на звезда (Видео)

Плеймейтката вече е в кръга на по-зрелите дами

https://kliuki.net/bg-kliuki/nora-nedkova-chukna-30-s-kich-i-frackane-vzhivya-se-v-rolyata-si-na-zvezda-video/209582 Kliuki.net
Нора Недкова чукна 30 с кич и фръцкане, вживя се в ролята си на звезда (Видео)

На 30 години стана тя и по този повод успя да се наконти като за последно. Балабар с блестящата си рокля и високите токчета празнична украса в сребърно и златно допълваше интериора. Рожденият ден бе отразен и в Инстаграм със специално видео. В клипчето Нора Недкова се фръцка като манекенка, макар и да не ѝ се удава особено дефилирането по подиума. Чупки и стойки показва блондинката и вероятно за всички е станало ясно, че е доста доволна от себе си. Празникът си заслужава вниманието, все пак 30 се навършват веднъж в живота. В нейния случай позирането пред камерата вероятно е съзнателно търсено предвид афинитета ѝ към скандала. За мнозина обаче кичът в изпълнението пресоли манджата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nora Nedkova (@nora_nedkova)

Плейметката открай време си пада фенка на фръцкането и маниерниченето. Тя нашумя с участието си в едно от нашенските риалитита. Скандалът съпътстваше изявите ѝ там и в крайна сметка успя да настрои всички участници срещу себе си. Публиката също не одобри поведението ѝ и това оказа влияние и върху вота при елиминациите. Независимо от печалния си резултат обаче Нора обича да е в центъра на вниманието и все намира начини да докаже, че умее да си живее живота.