май 02, 2024

Нора Недкова гази пясъка в Дубай по токчета (Плеймейтката се фръцка като за световно – Видео)

Устатата блондинка май не страда от излишни комплекси

https://kliuki.net/bg-kliuki/nora-nedkova-gazi-pyasaka-v-dubay-po-tokcheta-pleymeytkata-se-fracka-kato-za-svetovno-video/216510 Kliuki.net
Нора Недкова гази пясъка в Дубай по токчета (Плеймейтката се фръцка като за световно – Видео)

И хич не ѝ пука да джитка по плажа с… високи токове. Във видео от Дубай тя показа как явно се вихрят моделките по подиума, пък макар и той да е направен от пясък. Пременена в тясна синя рокля, Нора Недкова не се стеснява да кърши снага пред камерата. За капак краката ѝ са снабдени със сандалки, с които буквално пори плажа. Токчетата никак не я притесняват и въпреки че на моменти заплита крачката, все пак не се отказва да покаже някоя и друга стойка. Интернет маниаците не пропуснаха да се пошегуват с фръцкането ѝ, нищо че ходенето с токчета по пясъка не е най-елегантното занимание за една жена.

Плеймейтката нашумя в последните години, а участието ѝ в едно от нашенските риалитита за дълго я вкара в клюкарските хроники. От време на време тя не пропуска да се включи от някоя по-екзотична дестинация и да покаже поредния си стайлинг. Дубай пък е стандартна посока за голяма част от нашите моделки, така че отскачането ѝ до ОАЕ е разбираемо. Зимните дни у нас провокират дамите да търсят по-топли местенце, откъдето да покажат стойка и чалъм. Доколко е удачно да обуеш токчета и да джиткаш през пясъка, е друг въпрос.

Източник: Фейсбук