май 29, 2023

Нов чифт обувки за Любо Нейков

https://kliuki.net/bg-kliuki/nov-chift-obuvki-za-lyubo-neykov/143428 Kliuki.net
Нов чифт обувки за Любо Нейков

Все повече хора започват да се притесняват от факта, че Любо Нейков не спира да качва килограми, което е много опасно за неговото здраве.

Slavi's show - 30.12.2005 (part 2) 001Колеги, близки до него, са го посъветвали да вземе някакви мерки, защото иначе може да има сериозни здравословни последици. Нейков в началото не обръщал внимание, но след като стигнал притеснителните 172 кг веднага е потърсил професионална помощ.

Първите стъпки на Нейков

Личният лекар на Любо Нейков след преглед го предупредил, че трябва да започне да спортува, иначе е възможно да си докара някой инфаркт или друга болест. Нейков приел съвета на доктора съвсем сериозно и се активизирал за да спре покачването на неговите килограми. Първото нещо, което Любо направил, е да си закупи спортни немски обувки, с които да влезе във форма. Немските обувки са с удобна форма и ортопедични стелки, които да поемат част от натоварването по време на тренировки идващи от големите килограми. Подметката е двойна за да не чувства той тежест в стъпалата по време на тренировка. Освен немските обувки, Любо Нейков поръчал специален спортен костюм по поръчка, с който да се чувства удобно и тренировките да минават по-приятно. Според различни мнения Нейков се е оръсил с няколко стотачки още преди да е стартирал дори програмата по отслабването си.

Слухове в телевизита

Според слуховете, които се носят в телевизионните среди, Любо Нейков е изпитал сериозен дискомфорт, породен от високото си тегло, което виждал редовно на телевизионния екран. Един от продуцентите на телевизията, в която работи му е дал ултиматум да започне тренировка по сваляне на килограми или да си търси друга работа, защото не е приятно да се гледа такава визия. Много от зрителите се възмущават от факта, че до сега той не е обърнал сериозно внимание на този проблем. Въпреки че си купи обувки от специализиран магазин, Любо Нейков все пак едва ли ще остане без работа, но подобен тип „заплаха“ е сериозен стимул, тъй като за него работи голям екип, който също ще остане без работа.