май 02, 2024

Нов живот! Цвети от Hell's Kitchen с мерак за даскалица, не може да нахвали новия (Подробности + Снимки)

Устатата врачанка изненада с неочаквани решения за живота си

https://kliuki.net/bg-kliuki/nov-zhivot-cveti-ot-hells-kitchen-s-merak-za-daskalica-ne-mozhe-da-nahvali-noviya-podrobnosti-snimki/216452 Kliuki.net
Нов живот! Цвети от Hell's Kitchen с мерак за даскалица, не може да нахвали новия (Подробности + Снимки)

Учителка е решила да става тя, като за целта даже смята да си набави и тапия. Избрала е специалността “Социална педагогика” и дори не ѝ се налага да пътува, защото учи в родния си град. В ефира на “На кафе” Цвети от кулинарното шоу сподели, че обича деца и е съвсем ОК с идеята да се изявява като тяхна даскалица, при това изрази и увереност, че ще се справи добре с тази си роля.

Така готварството май наистина остава на заден план, поне в бъдещите ѝ планове. Вихренето в кухнята безспорно си било удоволствие, но изисквало цялото ѝ време. А когато дойдел моментът да създаде семейство, задачата ѝ щяла да бъде да му се отдаде изцяло, а не да се чуди как да съчетава двете поприща.

И на любовния фронт Цвети май се чувства отлично. Наскоро се разбра за новото ѝ гадже, а и тя бързо-бързо попълни липсите в информацията. По думите ѝ италианецът е тотално различен от досегашните ѝ гаджета предвид това, че е чужденец. Разликата между него и останалите идвала най-вече в отношението и грижата за нея. Именно такъв манталитет и държание не била срещала до този момент във връзките си. Е, двамата все пак се поскарвали, но най-вече за професионални неща и естествено, на тема готвене.

Източник: woman.bg