декември 08, 2023

Нова интрига в „Гласът на България”: Миро си хареса украинеца, изгони Лейди Би (Мария спаси певицата в обора си)

Бойка Щерева се закани да стане още по-скандално

https://kliuki.net/bg-kliuki/nova-intriga-v-glasat-na-balgariya-miro-si-haresa-ukraineca-izgoni-leydi-bi-mariya-spasi-pevicata-v-obora-si/212752 Kliuki.net
Нова интрига  в „Гласът на България”: Миро си хареса украинеца, изгони Лейди Би (Мария спаси певицата в обора си)

Снощи на вокалните двубои се заплете поредната интрига в музикалното шоу. Миро предпочете да заложи на таланта на украинеца Денис, а не на нашенката Лейди Би и я отсвири от отбора си. Дара и Мария Илиева се натиснаха да спасят Бойка Щерева. А тя си избра за ментор Мария.Но  призна, че се чувства ядосана и не иска да споделя на глас неща, които може и да са скандални.

Според зрителите и публиката в залата българката очевидно се представи отлично и бе по-добрата от дуетната си половинка. Само, че Миро Каризмата се опита да оправдае избора си като каза, че този път Лейди Би е пропуснала някои реплики и е забравила къде да влезе. А Бойчето му отвърна: „И двамата объркахме песента от прекалена емоция!”През това време бе насърчена от публиката в залата, която скандираше нейното име.

А зрителите се ядосаха и оплюха  Миро Каризмата: „Лейди Би не само надпя Денис, но го надмина с талант, а Миро пак си хареса любовник!”, „Бойка беше в пъти по-добра от украинеца, а Миро постъпи долно като го избра, ама нали е мъж …!”, коментират възмутените зрители на „Гласът на България” във фейсбук страницата на шоуто.

Източник: Хотнюз