април 19, 2024

Новата булка умори Благой Георгиев, той се стопи от зор (Джизъса втрещи с крака като солети – Фото)

Поли на Благой Георгиев никак не се грижи за мъжа си

https://kliuki.net/bg-kliuki/novata-bulka-umori-blagoy-georgiev-toy-se-stopi-ot-zor-dzhizasa-vtreshti-s-kraka-kato-soleti-foto/197234 Kliuki.net
Новата булка умори Благой Георгиев, той се стопи от зор (Джизъса втрещи с крака като солети – Фото)

При една от последните му появи в социалните мрежи на феновете направи силно впечатление едно – Благой Георгиев страшно е отслабнал. Така краката на футболиста почти стоят като солети и макар да е смъкнал десетина години от възрастта си, на практика е свалил и част от мъжествеността си.

Подобен Джизъс не сме виждали скоро. Неочакваната промяна провокира редица коментари. Според част от потребителите единственото, което му е нужно, е да си върне килограмите. За други пък той дори изглежда по-добре в сравнение с “дебелата” си версия. Какво се случва с футболиста, е друга тема.

Откакто се ожени за новата си изгора, Благо не спира да изумява. Дали със стайлинг, дали с липса на тегло, дали с някои подобрения по визията, винаги успява да е в центъра на вниманието. Полина, макар и значително по-млада от него, явно си казва тежката дума в семейството. И по всичко личи, че отслабването му не идва от здравословна диета. Ако се доверим на идеята, че се свалят килограми от много зорове, то и тук положението не е розово. Благой Георгиев е отслабнал драстично. Дано и скоро да сподели на какво се дължи това!