September 19, 2024

Новата кака на Ергенът Алек му кихна парички и той се хвали с нов баварец (Повиши се жизнения стандарт на Младенов откакто се залюби с Царина)

Пишман ергенът Алек се фръцка с чисто нова кола за 150 хилядарки

https://kliuki.net/bg-kliuki/novata-kaka-na-ergenat-alek-mu-kihna-parichki-i-toy-se-hvali-s-nov-bavarec-povishi-se-zhizneniya-standart-na-mladenov-otkakto-se-zalyubi-s-carina/228995 Kliuki.net
Новата кака на Ергенът Алек му кихна парички и той се хвали с нов баварец (Повиши се жизнения стандарт на Младенов откакто  се залюби с Царина)

Алек Младенов, който провали финала на третия сезон на „Ергенът” се е превърнал в типичен златотърсач. До скоро се беше сврял в едно таванско помещение в софийския „Овча купел”. А сега се хвали с чисто ново поръчково БМВ в тъмен цвят.  А според слуховете повишения жизнен стандарт на младежа се дължи на новата му кака Царина Рускова. С която вече живее заедно в огромния й палат и се говори, че тя му е предложила брак.

Блондинката, която не е в първа младост и вече й е време да се задоми пръснала 150 бона за автомобил на мъжа с който смята да създаде семейство. За Царина сумата не е кой знае колко голяма. Защото тя е богата в милиони и със солидно образование.

С Царина заедно на ревю този месец

 

Алек Младенов до скоро бе представян за милионер, но след края на шоуто се разбра, че е един обикновен бизнесмен. Който ръководи фирма, открита от татко му и бизнеса му по-скоро е скромен, отколкото проспериращ.

За новото си гадже Сашко твърди: „Тя е най вълнуващата жена, която съм срещал. Много я обичам и тя е моята сродна душа!, сподели Младенов, който не може да повярва какъв късмет го споходи след провала в „Ергенът”.

Източник: Лупа.бг