май 03, 2024

Новата песен на Ивана – пълен провал (От екипа на певицата едва смогват да изтрият негативните коментари)

Новото парче на певицата не само разочарова феновете, но направо ги потресе

https://kliuki.net/bg-kliuki/novata-pesen-na-ivana-palen-proval-ot-ekipa-na-pevicata-edva-smogvat-da-iztriyat-negativnite-komentari/203103 Kliuki.net
Новата песен на Ивана – пълен провал (От екипа на певицата  едва смогват да изтрият негативните коментари)

Хората от екипа на Ивана са затрупани с много работа през последната седмица.  Ако си мислите, че това е свързано с реклама на парчето „Жена за милиони” то причината е друга. Чалга дивата, която има зад гърба си куп хитови парчета, този път напълно разочарова феновете с новия си проект.

Новата песен на Ивана – пълен провал (От екипа на певицата  едва смогват да изтрият негативните коментари)

Вместо да се радва на голям интерес творбата на чалга динозавърката предизвика тотален хейт, с който хората изказват мнението, че дуетното й парче с Мануел Амети не е това, което са очаквали от талантлива певица като нея.

Новата песен на Ивана – пълен провал (От екипа на певицата  едва смогват да изтрият негативните коментари) - Снимка 2

Хейърите  смятат песента й за скучна, глупава  и мъчителна  и всякакви такива епитети. Като подчеертават че най-доброто в проекта й е режисурата на Люси Иларионов.

Оказа се, че и колежка от чалга средите е сред разстроените, които имат мнение за провала на Ивана. Тя е чалгаджийката Сани, която се изказа, че по-голяма боза от „Жена за милиони” не е слушала.

Новата песен на Ивана – пълен провал (От екипа на певицата  едва смогват да изтрият негативните коментари) - Снимка 3

А зрители написаха: "Ванче,  харесвам те много, но подбирай музиката, която правиш. Това е най-слабата ти песен в кариерата ти до сега. Никакъв ритъм, а и текста такъв. Не е песен, която да те грабне, да се качиш на масата и да се размажеш от кеф!”.

Новата песен на Ивана – пълен провал (От екипа на певицата  едва смогват да изтрият негативните коментари) - Снимка 4

Самата Ивана понесе стоичски критиката и се закани да продължи да предизвиква публиката и заплашително  каза: „Продължавам да ви предизвиквам с много нови песни, само слушайте и гледайте!”

Новата песен може да чуете тук https://www.youtube.com/watch?v=oNFWRFMN-MM