април 20, 2024

Новият на Златка Димитрова – заможен адвокат (Ето от къде са луксозния апартамент и скъпата й кола)

Лъсна истината за бургаската плеймейтка, разбра се от къде са бутиковото жилище и скъпарската й кола

https://kliuki.net/bg-kliuki/noviyat-na-zlatka-dimitrova-zamozhen-advokat-eto-ot-kade-sa-luksozniya-apartament-i-skapata-y-kola/195664 Kliuki.net
Новият на Златка Димитрова – заможен адвокат (Ето от къде са луксозния апартамент и скъпата й кола)

Както предположихме Златка Димитрова е забила богаташ. Оказа се, че плеймейката  се е събрала с виден столичен адвокат и от скоро живее с него. Силиконовата мацка до този момент живееше в  родния си Бургас. Но заради новата си любовна тръпка отново се е върнала в София.

Брюнетката с най-атлетичната снага у нас си даде почивка след раздялата с фитнес гуруто Кирил Танев, но сега отново е на крилете на любовта. Тя изживя няколко поред несполуки на любовния фронт, а сега се надява, че отново ще й провърви в личен план.

Тя бе признала, че любовта я зарежда и не може да живее без любим. И никога не е е обичала да е сама.

Новият на Златка Димитрова – заможен адвокат (Ето от къде са луксозния апартамент и скъпата й кола)

За новата забивка на бургазлийката се знае твърде малко. Известно е, че завършил право и е някъде около нейните години. Скоро заможния адвокат я изненадал  с чисто нова кола, като й връчил ключовете. Не се знае дали апартамента, с който Димитрова се хвали й е подарък от адвоката или е негово жилище, в което се гушкат заедно.

Новият на Златка Димитрова – заможен адвокат (Ето от къде са луксозния апартамент и скъпата й кола) - Снимка 2

Само дето от профила й в Инстаграм няма да можем да видим снимка на новото й гадже. Тя предпочита да пуска само рекламни неща, а не да афишира личния си живот.

Явно е разбрала, че в социалната мрежа лесно може да съсипе и най-здравата любовна връзка. А Златка има голям опит от преди, когато споделяше всичко с феновете си.Все пак познахме, че има ли скъпарски подаръци, отнякъде изскача и някой богаташ.