май 19, 2024

Ново 20 в автопарка! Мария фучи с мотор (Фолкаджийката с пълни торби в багажното – Снимки)

Лъскавите возила в гаража на фолкфурията направиха място на неочаквана конкуренция

https://kliuki.net/bg-kliuki/novo-20-v-avtoparka-mariya-fuchi-s-motor-folkadzhiykata-s-palni-torbi-v-bagazhnoto-snimki/207313 Kliuki.net
Ново 20 в автопарка! Мария фучи с мотор (Фолкаджийката с пълни торби в багажното – Снимки)

Най-атрактивното попълнение в автопарка на Мария е гиздав скутер. И макар да е доста по-обемен от возилата на обикновените хора, явно ѝ върши работа. Поне що се отнася до пълненето на чанти, певицата няма грешка.

На кадрите, които тя публикува в Инстаграм, се вижда, че новият ѝ приятел има доста вместимост, когато се отнася и до хранителни продукти. Екипирана с каска и очила, днешната именичка позира и май не пропуска да се похвали на почитателите си, че вече си джитка и по този начин. От багажното на мотора тя вади пълни чанти, като по всичко личи, че пространството доста често ще бъде запълвано с покупки. Изпълнителката не дава повече подробности кога и как се е обзавела с въпросното чудо на техниката и го вметва сякаш между другото в контакта си с феновете.

Скутерите станаха особено актуални в последните години, тъй като позволяват сравнително бързо придвижване в големия град. Много хора ги използват дори само за да отидат до магазина или до фитнеса. Мария пък обикновено се хвали с поредното лъскаво возило, така че кадрите с мотора определено учудиха мнозина. Май не е в неин стил да се подвизава с каска и очила по софийските улици.