април 20, 2024

Ново бебе на път? Николета Лозанова ни изненада със странен пост (Намеква ли нещо моделката – Снимки)

Гушка ли й се на плеймейтката второ бебе, вижте какви сигнали дава

https://kliuki.net/bg-kliuki/novo-bebe-na-pat-nikoleta-lozanova-ni-iznenada-sas-stranen-post-namekva-li-neshto-modelkata-snimki/197017 Kliuki.net
Ново бебе на път? Николета Лозанова  ни изненада със странен пост (Намеква ли нещо моделката – Снимки)

Николета Лозанова от скоро време е доста предпазлива относно личния си живот. Както и се пази да го показва в социалната мрежа. Прави впечатление, че с годините тя премисля в детайли всичко, което публикува , затова ни изненада когато видяхме новото й послание в Инстаграм.

Хубавицата сподели снимка на бременна красавица. Но снимката ни кара да е замислим, че няма нищо случайно в публикацията на плеймейтка N1 у нас. И подозираме, че брюнетката иска нещо да  ни намекне.  Което се отнася лично до нея.

Ново бебе на път? Николета Лозанова  ни изненада със странен пост (Намеква ли нещо моделката – Снимки)

Хубавицата през годините е споделяла, че винаги е мечтала отново да изпита радостта да бъде майка. След подновената й връзка с Ники М няма нищо по-логично с вратаря да станат родители на собствено дете. Помним думите на Николета,която казва, че отдавна е готова за второ дете, че й липсва сладката умора от майчинството и върховното щастие да гушкаш бебче.

Ново бебе на път? Николета Лозанова  ни изненада със странен пост (Намеква ли нещо моделката – Снимки) - Снимка 2

Ново бебе на път? Николета Лозанова  ни изненада със странен пост (Намеква ли нещо моделката – Снимки) - Снимка 3

Може би този момент вече е настъпил и Лозанова и любимия й ще ни изненадат с  ново звездно бебенце. Дъщерята на моделката Никол Божинова стана на 10 г и ще посрещне братче или сестриче с голяма радост. Както и ще помага на мама да се грижи за него.