април 23, 2024

Ново начало! Алекса на Денис Теофиков се озърта за нова любов (Гримьорката търси алфа мъжкар – Подробности)

Любимата на покойния Денис Теофиков смело продължава напред

https://kliuki.net/bg-kliuki/novo-nachalo-aleksa-na-denis-teofikov-se-ozarta-za-nova-lyubov-grimyorkata-tarsi-alfa-mazhkar-podrobnosti/201423 Kliuki.net
Ново начало! Алекса на Денис Теофиков се озърта за нова любов (Гримьорката търси алфа мъжкар – Подробности)

Според последната информация в публичното пространство може би вече се оглежда за потенциален партньор. След две години скръб наистина е дошло време за ново начало. За Алекса Ангелова мъжът трябва да бъде алфа мъжкар и да умее да отстоява принципите си. Тя залага най-вече на характера, а не на финансовите му възможности. По думите ѝ именно характерът на евентуалното гадже е нужно да надделява в отношенията им, защото самата гримьорка е силен човек и не се дава лесно. Признава, че обича с цялото си сърце, когато се носи на гребена на нова любов. И въпреки че отнесе куп обвинения след смъртта на Денис Теофиков, явно вече е преценила, че спокойно може да продължи напред.

Смъртта на певеца безспорно потресе страната. Скокът му от високо буквално разби и плановете на Алекса Ангелова. По думите ѝ единствено тя е била до любимия си, когато всички са живеели своя живот. И макар че не успя да повлияе на решението му, вече ще бъде помнена като Алекса на Денис. Едва на 22 години, гримьорката съумя да преживее много. Днес тя изглежда по-силна, сякаш е надскочила миналото и трагичната загуба. Новото начало вече е поставено.

Източник: vbox7.com