October 22, 2024

Ново звездно бебе на небосклона: Роди се Лора на Мари Константин (Гала сбъдна мечтата си да стане баба – Снимки)

Щерката на Гала вчера роди момиченце, кръсти го Лора, на нито една от двете баби

https://kliuki.net/bg-kliuki/novo-zvezdno-bebe-na-nebosklona-rodi-se-lora-na-mari-konstantin-gala-sbadna-mechtata-si-da-stane-baba-snimki/232386 Kliuki.net
Ново звездно бебе на небосклона: Роди се Лора на Мари Константин (Гала сбъдна мечтата си да стане баба – Снимки)

Мари Константин роди малка госпожица в неделя. Която тежи 2900 гр . Щастливото събитие се е случило в клиника Шейново. Майката на новороденото и нейния партньор Константин избраха името на първото си дете да е Лора. Това, което изненада феновете на двойката е, че не кръстиха мъничето на нито едната от двете баби.

Когато стана известно на публиката, че Мари е гушнала дъщеричка, повечето звезди се надпреварваха да поздравят младите родители за голямото щастие. Куп честитки и мили пожелания изпълниха инстаграма на прясната родилка. Където майката публикува и първата снимка след раждането на малката си госпожица.

Гала също реагира с фото на първата си внучка и в профила си показа ръчичката на мъничето. „Щастието е неописуемо”, написа тя под снимката на Лора.

Мари и сина на Джуджи са двойка още от ученическите си години. Те се запознават покрай майките си, които са първи приятелки.Сгодяват се, но все още не са сключили законен брак. Мари се изявява като инфлуенсър, има и личен блог.А бащата на бебето е в музикалния бизнес.

И въпреки, че бременността на щерката на Гала никак не беше лека, всичко завърши с хубав край. Честито на семействата на малката Лора, които я чакаха да се появи на бял свят с нетърпение и с много любов!

Източник: България днес