юли 07, 2024

Новодомката Алисия показа палата си (Фолк звездата се хвали със снимки от новата си къща)

Певицата показва фотоси от луксозното жилище, но на час по лъжичка

https://kliuki.net/bg-kliuki/novodomkata-alisiya-pokaza-palata-si-folk-zvezdata-se-hvali-sas-snimki-ot-novata-si-kashta/226084 Kliuki.net
Новодомката Алисия показа палата си (Фолк звездата се хвали със снимки от новата си къща)

Както се разбра напоследък Алисия вече е във владение на новата си къща. След като стана дизайнерка певицата заряза стария си апартамент. Който бе купила още по времето когато живееше с Валери Божинов. В момента притежава луксозна собственост в затворен комплекс в близост до Витоша. А там може да разчита на по-голямо пространство,където може да побере безбройните си тоалети и предмети на хобитата си.

На първо място фолк дивата се изфука с кадър от модерния си фитнес салон. Като една поддържана жена, почитателка на здравословния начин на живот там певицата тренира, за да не е подвластна на времето.

В имението има доста местенца където Алисия може да представя новите модели на собствената си модна марка. Тя показа и кадър от антрето където можем да видим специална книга, посветена на интерирното обзавеждане на къщата.

Сградата е супер модерна, а дворът е толкова обширен, че в него има изграден басейн и дажкузи на гърба на зеленото пространство.

Певицата от години спестява хонорарите си, за да ги вложи в недвижимо имущество. Алисия постъпила хитро като закупила имота преди поскъпването на недвижимостите в България. Тя печели по 60 хилядарки на месец и затова може да си позволи такива луксозни придобивки.

Източник: Хотнюз.бг