September 08, 2024

Новото шоу „Скрита самоличност” разочарова публиката (Оказа се пълна скука и истинска боза)

Още на старта новото шоу на Геро претърпя провал, не се хареса на зрителите и го определиха за скучно

https://kliuki.net/bg-kliuki/novoto-shou-skrita-samolichnost-razocharova-publikata-okaza-se-palna-skuka-i-istinska-boza/224442 Kliuki.net
Новото шоу „Скрита самоличност” разочарова публиката (Оказа се пълна скука и истинска боза)

Снощи стартира дълго рекламираното шоу на клана Халваджиян „Скрита самоличност”, което обещаваше да грабне вниманието на зрителя и да постигне невероятен успех, след този на „Капките”. Само, че рекламата и обещанията за забавно прекарване пред малкия екран си останаха само на думи.

Не  е за чудене, че още от началото на детективското шоу мненията на зрителите са противоречиви. В социалната мрежа изобилства от коментари на ядосани зрители, чието мнение е отрицателно и са впечатлени единствено от големите суми Които се обещават на участниците да спечелят.

А публиката изобщо не си спести критиките относно новия проект на „Халвите”: „Най-голямата тъпотия, пълна скука … Смених канала. Заляха ни с реклами в това „грандиозно шоу, а то се оказа … нямам думи! Пълен провал според мен!”, „Гледах до тук, но не ме грабна,  върви мудно, няма да го гледам!Предпочитам да се смея със Сашо Кадиев, при него поне е забавно!”, „Ако го сравня с „Кой да знае” бТВ определено води по точки. Там поне научавам по нещо ново, а и е много забавно!”, „Много съм разочарована!Тъпи правила и скука отвсякъде, 120 начина да загубиш всичките си пари и малък шанс настина да спечелиш пари! Не е моето предаване, „Кой да знае” е в пъти по-добро!"

Източник: Фейсбук