October 23, 2024

Няма кинти ли: Светлана Василева, бивша Гущерова конти децата си само със скъпарски дрешки (Ето как глези на мъниците си – Снимки)

Многодетната мама не е за оплакване, може д я зарязала благоверния си съпруг, но все още поддържа висок стандарт

https://kliuki.net/bg-kliuki/nyama-kinti-li-svetlana-vasileva-bivsha-gushterova-konti-decata-si-samo-sas-skaparski-dreshki-eto-kak-glezi-na-manicite-si-snimki/227706 Kliuki.net
Няма кинти ли: Светлана Василева, бивша Гущерова конти децата си само със скъпарски дрешки (Ето как глези на мъниците си – Снимки)

Мадам Гущерова или по-скоро Василева се прибра с 4-те си деца в миниатюрна квартира с 2 ста и.и заживя само с майка си Кунка. Но пък издокарва наследниците си само с маркови неща.

Последен пример за това е стори на Светлана в социалната мрежа където можем да видим най-малката й кукла Валентина с рокля от марката Monnalisa. Момиченцето прави вървите си крачки, но иначе е наконтена досущ като малка госпожица. Една такава дрешка може да се купи от 50 евро до внушителните 350. А самата маркова рокля на Валя може да се открие на цена от около 127 лева в български пари.

  Другите дечица на Светлана не остават по-назад от сестра си с тоалетите. И те са накипрени с маркови дрешки и стайлингът им не пада под 150 лева.

Проваленият й във финансово отношение съпруг на плеймейтката няма как да осигури за децата си такива суми. Тогава без отговор остава въпроса от къде са сумите, които Светлето пръска за дрехи на децата?

И нещо друго се набива на очи. Василева пуска вече редовно сторита на четиримата си наследници. Дали пък адвокатите й не я посъветваха да си прави по-редовно снимки с хлапетата, за да не ги загуби по време на развода и делото за попечителство?! Защото съсществува  вариант именно това да се случи ...

Източник: Хотарена.бг