май 03, 2024

Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви)

Перфекционистката спечели от третия път, благодарение на ниските оценки, които дава и безхаберието на шеф Манчев

https://kliuki.net/bg-kliuki/nyama-po-protivna-lichnost-ot-geri-doncheva-v-chereshkata-mazhat-y-gotvi-a-tya-specheli-shouto-s-neoskubani-petleta-i-ohlyuvi/205955 Kliuki.net
Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви)

Снощи повториха епизода, в който Гери Дончева бе домакин в „Черешката”. Въпреки, че публиката бе гледала вече шоуто не успя да преглътне разочарованието си  от дамата, която се има за вип персона и казва, че е закърмена с черен хайвер.

Самовлюбената и капризна дама даде заявка, че ще приготви в дома си изискано френско меню. Което включва френски петлета, приготвени на фурна с картофи, за предястие предложи полуготово ястие по известно като охлюви „Ескарго”. Поднесе й „Рататуй” където включи тиквички според задачата на шеф Манчев.

Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви)

Само, че дамата, която се хвали с перфектността си не само не готви, всичко свърши мъжа, с който живее на семейни начала. А тя се държеше през цялото време все едно играе по сценарий, който предварително бе режисирала сама.

Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви) - Снимка 2

Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви) - Снимка 3

А зрителите се гневят на самовлюбената пиарка и коментират участието й така:”Гери цяла седмица ощетяваше другите с ниски оценки като използваше смешни оправдания за постъпката си.”, „Колкото  да се мъчи госпожата не можа да надскочи селската си същност!  Независимо от хвалбите й, че всяка седмица яде охлюви!”

Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви) - Снимка 4

А други забелязаха неща, за които иначе критичния Манчев не обели дума. Като например непочистените трътки и пера на френските петлета, както и че поднесените охлюви са полуфабркат.

Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви) - Снимка 5

Все неща, на които топ кулинаря не обърна внимание. И само на нея даде 9 точки, които Гери не заслужи. А мрежата ври и кипи от коментари и срещу Дончева и срещу Манчев. Хората се ядосват, че останалите участници се скъсаха от готвене, но бяха използвани за фон, на който да блесне тая неприятна личност.

Източник: Фейсбук