септември 28, 2023

Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви)

Перфекционистката спечели от третия път, благодарение на ниските оценки, които дава и безхаберието на шеф Манчев

https://kliuki.net/bg-kliuki/nyama-po-protivna-lichnost-ot-geri-doncheva-v-chereshkata-mazhat-y-gotvi-a-tya-specheli-shouto-s-neoskubani-petleta-i-ohlyuvi/205955 Kliuki.net
Няма по-противна личност от Гери Дончева в „Черешката” (Мъжът й готви, а тя спечели шоуто с неоскубани петлета и охлюви)

Снощи повториха епизода, в който Гери Дончева бе домакин в „Черешката”. Въпреки, че публиката бе гледала вече шоуто не успя да преглътне разочарованието си  от дамата, която се има за вип персона и казва, че е закърмена с черен хайвер.

Самовлюбената и капризна дама даде заявка, че ще приготви в дома си изискано френско меню. Което включва френски петлета, приготвени на фурна с картофи, за предястие предложи полуготово ястие по известно като охлюви „Ескарго”. Поднесе й „Рататуй” където включи тиквички според задачата на шеф Манчев.

Само, че дамата, която се хвали с перфектността си не само не готви, всичко свърши мъжа, с който живее на семейни начала. А тя се държеше през цялото време все едно играе по сценарий, който предварително бе режисирала сама.

А зрителите се гневят на самовлюбената пиарка и коментират участието й така:”Гери цяла седмица ощетяваше другите с ниски оценки като използваше смешни оправдания за постъпката си.”, „Колкото  да се мъчи госпожата не можа да надскочи селската си същност!  Независимо от хвалбите й, че всяка седмица яде охлюви!”

А други забелязаха неща, за които иначе критичния Манчев не обели дума. Като например непочистените трътки и пера на френските петлета, както и че поднесените охлюви са полуфабркат.

Все неща, на които топ кулинаря не обърна внимание. И само на нея даде 9 точки, които Гери не заслужи. А мрежата ври и кипи от коментари и срещу Дончева и срещу Манчев. Хората се ядосват, че останалите участници се скъсаха от готвене, но бяха използвани за фон, на който да блесне тая неприятна личност.

Източник: Фейсбук