април 20, 2024

О, чудо! Андреа "блесна" с изпълнение на Роби Уилямс (Вижте как го имитира певица – Видео)

Андреа реши да се изявява като певица

https://kliuki.net/bg-kliuki/o-chudo-andrea-blesna-s-izpalnenie-na-robi-uilyams-vizhte-kak-go-imitira-pevica-video/197088 Kliuki.net
О, чудо! Андреа "блесна" с изпълнение на Роби Уилямс (Вижте как го имитира певица – Видео)

Блондинката, която напоследък е по-известна с личностните си кризи, отколкото с творческа дейност, пропя. На всичкото отгоре успя да се изяви на класическо парче от дискографията на Роби Уилямс. Песента Supreme на известната поп звезда вече може да се гледа и в изпълнение на Андреа. Доколко певческите ѝ способности са намерили подходящ израз, е трудно да се каже.

Внезапното включване на чалгаджийката отново я представя в колата. Именно оттук напоследък тя контактува с феновете си и все решава да сподели нещичко с тях. Така и този път певицата успя да се порекламира, пеейки безспорен хит на Уилямс. Е, макар и да не представлява класическо пеене, все пак добрите ѝ намерения не могат да се отрекат.

Напоследък фолкаджийката е по-известна с плюенето си по Кубрат Пулев, отколкото с професионални ангажименти. Вероятно и това е нейният начин да поразнообрази ежедневието си от една чалга сцена на друга. Връзката между двамата приключи повече от драматично и месеци наред в публичното пространство прелитаха отровни стрели от единия към другия. Може би е дошъл моментът, в който Андреа си е взела поука и е решила да не драматизира толкова. Все пак отношенията им просъществуваха години наред и е жалко най-хубавото от тях да бъде съвсем очернено.