September 27, 2024

Обичам те, Ивайло написа рожденичката Мария Игнатова (Вижте как обяви, че са заедно – Снимки)

Навръх рождения си ден Игнатова разби на пух и прах твърденията, че се е разделила с мъжа си

https://kliuki.net/bg-kliuki/obicham-te-ivaylo-napisa-rozhdenichkata-mariya-ignatova-vizhte-kak-obyavi-che-sa-zaedno-snimki/230915 Kliuki.net
Обичам те,  Ивайло написа рожденичката Мария Игнатова (Вижте как обяви, че са заедно – Снимки)

След като дни наред се твърдеше, че Мария Игнатова е била камшика на новия си съпруг, след пиянския му гаф да шофира пиян, истината лъсна от първо лице. Водещата на шоуто „Пееш или лъжеш” сама потвърди, че няма раздяла, а пак са си заедно с Ивайло Цветков.

До този момент чаровната блондинка упорито мълча и нищо не спомена за семейния си статус. Не беше публикувала и общи снимки със съпруга си. Не се е появала и публично с него. И може би затова повечето от феновете се съмниха, че след инцидента двамата вече не са заедно.

Само, че Мария Игнатова, която на 26 септември навърши 45 години за първи път показа в социалната мрежа как я е поздравил за празника Ивайло. Журналистът я изненадал с романтичен подарък по повод личния й ден. А сърцето на Игнатова се разтуптяло от  огромния букет, с който я сюрпризирал Нойзи. Въпреки, че всички го смятат за непоправим сухар.

Разчувстваната до краен предел блондинка написа в социалната мрежа, че цветята са най-красивата изненада тази сутрин. Призна колко обича Нойзи и продължи да дава отговори на феновете си, които я затрупаха с хубави пожелания, но бяха и любопитни какво се случва на рожденичката в личен план.

Източник:Лупа.бг