September 19, 2024

Обратен съдебен заседател, красива ромка и инфлуенсърът Дзами завързаха интрига в „Островът на 100-те гривни” – Снимки)

Екзотичното трио попадна в риалити формта и ще спори за наградата с още 27 участника

https://kliuki.net/bg-kliuki/obraten-sadeben-zasedatel-krasiva-romka-i-influensarat-dzami-zavarzaha-intriga-v-ostrovat-na-100-te-grivni-snimki/230491 Kliuki.net
Обратен съдебен заседател, красива ромка и инфлуенсърът Дзами завързаха интрига в „Островът на 100-те гривни” – Снимки)

Съдебен заседател с обратни наклонности, който призна, че е девствен, обаятелна ромска красавица, известен инфлуенсър завързаха интрига още на старта на „Островът на 100-те гривни”.

Триото ще се опитат в конкуренцията на още 27 други да използват силата си, хитростта и късмета си, за да се доберат до голямата си цел. А именно наградата от 300 хиляди.

Още от началото всеки един от участниците се сдоби с по три гривни на ръката си. Всяка от които му дава аванс от 3 бона. А единствената им цел е да станат богати като вземат повече гривни.

 Нареченият Мимо Гарсия определено направи впечатление на зрителите като странна птица. Атрактивният съдебен заседател сподели, че е с рождено име Димитър и всички го наричали Мимо. По-късно добавя и Гарсия към името си. Защото Габриел Гарсия Маркес е любим автор на неговата баба. И въпреки, че прокуратурата реагирала остро за негова радост вече официално може да се представи като Мимо Гарсия. Странния участник сподели още скандални факти за себе си. Бил с хомосексуални наклонности, но до сега не е правил секс и още е девственик на 26 г.

Открои се и Дамян Илиев, по известен на много като Дзами.Инфлуенсърът призна, че е сменил  куп професии от 14-годишен. Но въпреки, че е завършил не едно, а две висши е бил и сервитьор и барман и пощальон и даже работник на строеж.Дзами се оказа и най-големият късметлия. Намери златна гривна на острова. А тя му осигурява по-голямо предимство от останалите. Ще има възможност по-лесно да отстрани някой конкурент.

Ромската перла Грозденка, която се появи в шоуто веднага се похвали, че е най-красивата циганка, която някой е виждал до сега. Още с появата си в шоуто, тя заяви, че ще оплете мъжете и благодарение на красотата си ще се добута до самия финал.

Източник: Лупа.бг