април 30, 2024

Обявиха Тити Папазов за психопат, след като обръснал момиче (Лъсна истинската му същност)

И баскетболният треньор попадна в центъра на скандала

https://kliuki.net/bg-kliuki/obyaviha-titi-papazov-za-psihopat-sled-kato-obrasnal-momiche-lasna-istinskata-mu-sashtnost/206719 Kliuki.net
Обявиха Тити Папазов за психопат, след като обръснал момиче (Лъсна истинската му същност)

Тити Папазов, когото уж познаваме като деликатен и културен човек, явно е имал неочаквани изпълнения в миналото си. Ужасът в Стара Загора повлече вълна от съпричастност към накълцаното и подстригано до голо младо момиче и в крайна сметка изрови доста сериозни проблеми в обществото ни.

Обявиха Тити Папазов за психопат, след като обръснал момиче (Лъсна истинската му същност)

Наред с всеобщото възмущение лентата се върна и до предаването на Тото от “СкандаУ”, където през март тази година г. е гостувал и баскетболният треньор. От материалите по темата става ясно, че Тити е обръснал главата на своя приятелка, защото я хванал в изневяра със свой най-добър приятел. На виковете ѝ за помощ реагирал съсед, който обаче явно не е влязъл в положение на девойката, вероятно солидарен с въпросната изневяра.

Обявиха Тити Папазов за психопат, след като обръснал момиче (Лъсна истинската му същност) - Снимка 2

Случаят отприщи вълна от негодувание не само срещу Тити Папазов, но и срещу водещия Тото. Появиха се и коментари, че баскетболният треньор е забравил да сподели, че не само е подстригал, но преди това благоразумно я е вързал и с белезници за парното. За да сработи превъзпитаването ѝ. Впоследствие я оставя заключена в продължение на часове, докато я намерят близките ѝ. По думите на съученик на девойката момичето отдавна е емигрирало от България, а жестокостта на Тити буквално е потресла всички.

Източник: lifestyle.bg