април 27, 2024

Официално! Анита Димитрова стяга сватба (Бившата на Рачков каза “да” на американеца – Видео)

За тежка сватба се гласи вече и познатата като Анита на Рачков

https://kliuki.net/bg-kliuki/oficialno-anita-dimitrova-styaga-svatba-bivshata-na-rachkov-kaza-da-na-amerikaneca-video/219694 Kliuki.net
Официално! Анита Димитрова стяга сватба (Бившата на Рачков каза “да” на американеца – Видео)

Само дето младоженецът няма да е водещият, а новата ѝ тръпка. Нико Еврика Бец блесна не само с възможностите си, но и със склонност към романтиката. Така с огромен букет червени рози, както и с годежен пръстен той спретна малка изненада. От клипчето, което сподели Анита, се вижда как я водят със завързани очи навън, а там я чакат дори листенца от рози по земята. Годеникът е въоръжен с пищен букет и двамата не пропускат да се прегърнат и целунат, пък дори само за кадъра в Инстаграм. После пускат балоните с формата на сърце във въздуха и явно от тук насетне животът им ще бъде песен.

Връзката на Димитрова и новия ѝ избраник върви с бясна скорост. Докато хората все още я свързват с Рачков, тя бързо се ориентира в ситуацията и си намери потенциален съпруг. Поне според кадрите ѝ в социалните мрежи отношенията им се развиват добре – цветя, пътувания, моменти заедно. Двамата се познават покрай работата си – доколко достатъчно добре, за да се венчаят, е спорна тема. Американецът изглежда като сбъдната мечта, така че за момента явно вече е време за сватба. Планирали ли са подробностите, не се знае. Предвид темпото, с което действат, може и да организират купона за отрицателно време.

Източник: lupa.bg