October 10, 2024

Оплюха новия „Биг Брадър” още на старта на шоуто (Бивши участници разкостиха риалити формата)

Известни личности скочиха на шоуто, не си пестят негативните коментари

https://kliuki.net/bg-kliuki/oplyuha-noviya-big-bradar-oshte-na-starta-na-shouto-bivshi-uchastnici-razkostiha-rialiti-formata/231687 Kliuki.net
Оплюха новия „Биг Брадър” още на старта на шоуто (Бивши участници разкостиха риалити формата)

Още от старта на „Биг Брадър” мрежата бе засипана от масов хейт. И този път недоволството е от страната не само на обикновените зрители, а идва от смятаните за елит известни личности.

Куп звезди преминали през шоуто и други риалити предавания  с нетърпение са очаквали да видят какво все пак ще им поднесат на малкия екран.След като „Биг Брадър” стартира отново след прекъсване от шест години, веднага засипаха риалитито с мнения, че Брадъра е нещо ужасно.

Повечето определят формата като дъно и как няма накъде да паднем по на ниско. Ваня Джаферович пусна пост, в който казва, че по-малко мъчение за зрителите би било да гледат него . Като напомни какъв хейт се изсипа срещу него когато водеше „Сървайвър”.

Намеси се и бившата брадърка Зорница Линдарева, която обяви, че е разочарована от липсата на лайф формат. А Светлана Гущерова я подкрепи за думите й.

Бившият на Джулката  Илиян Найденов  побърза да се включи в дискусията с призив към родителите. Като ги призова да бъдат адекватни и да не допускат децата им, ако са под 16 г да гледат тази смрад „Биг Брадър”.

„Този формат е направо  унижение за нормалните зрители, да се лансират ужасните  участници по телевизия си е истинска подигравка с интелекта и вкуса на нормалния българин”, написа друг ядосан потребител.  

Източник: България днес